Themafeest de Foute Party

Themafeest de Foute Party is een feest om nooit meer te vergeten.

De Foute Party is een knalfuif voor ieder gezelschap, met een lekkere foute sound brought to you by de Foute party-DJ en zijn crew.
Onze zongebruinde campinggasten verwelkomen iedereen op hun party waarbij het dak er gegarandeerd af gaat.

Hoe ziet themafeest de Foute Party eruit?

Tussendoor spelen we op dit feest ook nog even de unieke foute muziekquiz, zodat uw muzikale kennis ook even op de proef wordt gesteld! Op een locatie naar keuze worden alle dancemoves door een professionele fotograaf vastgelegd en zullen de omstanders versteld staan van het talent wat plotseling weer omhoog borrelt. Onze ‘volkse’ kapster Pricilla geeft iedereen de look die volgens haar eigen zeggen weer helemaal populair is.
Natuurlijk bezorgen we u ook nog een optreden van een live artiest die zijn sporen allang heeft verdiend! Geniet van onze cursus ‘hakken voor beginners’ en feest tot in de late uurtjes met de party DJ.

Geniet van een heerlijk 3 gangen diner, partyhapjes of een vette foodtruck en natuurlijk je favoriete drankje.

Is themafeest de Foute Party geschikt voor mijn gezelschap?

Dit themafeest organiseren als personeelsfeest, verenigingsfeest of jubileum of gewoon omdat je het leuk vindt. Het enige wat nog dit knalfeest nodig heeft is een super locatie. Deze kunnen wij ook voor je regelen of nog beter: We nemen jullie eigen locatie. Denk hierbij aan eent feest in de kantine, buitenruimte, bedrijfshal, kantoor of gezellig in een feesttent. Alles is mogelijk en wij van BinQ Events regelen het voor je!

 
 

Wat kost dit themafeest?

*Basis all-in prijs: € 2950,00 (tot 125 personen)
*Meerprijs € 400,00 (per 50 personen extra)
*Transportprijs afhankelijk van de locatie
Alle prijzen zijn exclusief BTW.

In dit event pakket zit:

*Fout entertainmentteam
*Foute DJ
*Professioneel licht en geluid
*Hairdresser metamorfose studio
*Eventstyling “Heel Fout”
*Welkomstdrankje
*100% WKR-proof*
*4,5 uur durend programma

Extra opties:

*Afkoop drankpakket mogelijk
*Diverse eetconcepten mogelijk (denk hierbij aan foodtrucks, buffetten, walking diners en partyhapjes)

Themafeest de Foute Party organiseren op de locatie van jullie keuze.

Voor jullie themafeest mag het wat meer zijn.

Gewoon lekker helder en duidelijk. Wij maken van te voren afspraken en voeren deze ook uit. Bovendien zetten we vaak net dat ene stapje extra waar onze collega bureaus stoppen. Gewoon 101% feest! Jullie themafeest wel te verstaan.

Maatwerk evenementen daar zijn we goed in.

Ons professioneel team gaat jullie themafeest organiseren door een van te voren bepaald en goedgekeurd eventplan. Op zich niets unieks echter zijn jullie zelf de regisseurs. We zullen jullie natuurlijk adviseren wat wel en niet te doen op een event. Zo krijg je en een persoonlijk bedrijfsfeest en staat er een professionele organisatie achter die de touwtjes stevig in handen heeft.

Wat we beloven komen we na.

Alles wat we van te voren overeenkomen wordt natuurlijk geleverd. Wij hebben een goede naam hoog te houden en geven liever wat meer zodat je de volgende keer weer aan ons denkt. Wat beloven komen we na.

Brabantse gastvrijheid, ook buiten Brabant!

Onze roots liggen in het Zuiden des lands. Land van feest, carnaval en bourgondische gezelligheid. Brabant is synoniem voor overdadige gastvrijheid met oog voor detail. Willen jullie dan ook? zeker even bellen. Of jullie nu uit Amsterdam komt, Enschede of Maastricht. Wij nemen ons feestelijke exportproduct gewoon mee.

Naast ons werk is jouw evenement onze passie, uitlaatklep en vinden we het vooral erg leuk om te doen. 

En veel, veel, veel meer...... en nog meer.

Onze pakketten zijn erg uitgebreid en er zit er vast een tussen die aansluit bij jouw wensen of budget. Twijfel je? Neem gerust contact op en we helpen je graag!

themafeest organiseren BinQ Events

Themafeest organiseren op eigen locatie? Neem dan contact op met BinQ Events. Wij regelen het!

We zitten er klaar voor. Laat die vragen maar komen. En misschien overbodig om te zeggen, maar vragen stellen is geheel vrijblijvend natuurlijk. Laten we samen gewoon eens kijken of we een leuke klik hebben en dan kijken we van daar uit verder.

Impressie van het themafeest de Foute Party

NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN?