Themafeest de Gooische Fuif

Themafeest de Gooische Fuif is een feest om nooit meer te vergeten.

Uw hostess, het ultieme stereotype voorbeeld van de volledig vertwijfelde Gooische Vrouw, is jarig en viert een feestje in jullie locatie! Een feestje? Een regelrechte knalparty, vol entertainment, gezwam, geneuzel, topcabaret en wervelende optredens!

De avond begint met ontvangst door Leco, die de sappige details over de hormonale perikelen van Mariska even uit de doeken doet. Volgens hem is deze Gooische dame al tijden op zoek naar die lekkere vent, die strakke Brabantse akkerbouwer met stevige knuisten, een klein hartje, een goddelijk lijf en een zachte ‘g’. Wanneer Mariska ook ten tonele arriveert, wordt ze met gejuich ontvangen.

Hoe ziet het themafeest de Gooische Fuif eruit?

Uw gezelschap komt terecht in een avond vol verrassingen. Zo wordt err iemand uit uw gezelschap (de VIP) naar voren gehaald, iemand die nog niet weet dat ook haar geheime zielenroerselen van tevoren aan onze stylist zijn doorgegeven.

Geniet van een heerlijk 3 gangen diner, partyhapjes of een vette foodtruck en natuurlijk je favoriete drankje.

Is het themafeest de Gooische Fuif geschikt voor mijn gezelschap?

Dit themafeest organiseren als personeelsfeest, verenigingsfeest of jubileum of gewoon omdat je het leuk vindt. Het enige wat nog dit knalfeest nodig heeft is een super locatie. Deze kunnen wij ook voor je regelen of nog beter: We nemen jullie eigen locatie. Denk hierbij aan eent feest in de kantine, buitenruimte, bedrijfshal, kantoor of gezellig in een feesttent. Alles is mogelijk en wij van BinQ Events regelen het voor je!

 
 

Wat kost dit themafeest?

*Basis all-in prijs: € 3250,00 (tot 125 personen)
*Meerprijs € 400,00 (per 50 personen extra)
*Transportprijs afhankelijk van de locatie
Alle prijzen zijn exclusief BTW.

In dit event pakket zit:

*Gooisch entertainmentteam
*Gooische DJ
*Professioneel licht en geluid
*Leco’s catwalk en Gooische Bingoshow
*Eventstyling “Gooisch over-the-top”
*Welkomstdrankje
*100% WKR-proof*
*4,5 uur durend programma

Extra opties:

*Afkoop drankpakket mogelijk
*Diverse eetconcepten mogelijk (denk hierbij aan foodtrucks, buffetten, walking diners en partyhapjes)

Themafeest de Gooische Fuif organiseren op de locatie van jullie keuze.

Voor jullie themafeest mag het wat meer zijn.

Gewoon lekker helder en duidelijk. Wij maken van te voren afspraken en voeren deze ook uit. Bovendien zetten we vaak net dat ene stapje extra waar onze collega bureaus stoppen. Gewoon 101% feest! Jullie themafeest wel te verstaan.

Maatwerk evenementen daar zijn we goed in.

Ons professioneel team gaat jullie themafeest organiseren door een van te voren bepaald en goedgekeurd eventplan. Op zich niets unieks echter zijn jullie zelf de regisseurs. We zullen jullie natuurlijk adviseren wat wel en niet te doen op een event. Zo krijg je en een persoonlijk bedrijfsfeest en staat er een professionele organisatie achter die de touwtjes stevig in handen heeft.

Wat we beloven komen we na.

Alles wat we van te voren overeenkomen wordt natuurlijk geleverd. Wij hebben een goede naam hoog te houden en geven liever wat meer zodat je de volgende keer weer aan ons denkt. Wat beloven komen we na.

Brabantse gastvrijheid, ook buiten Brabant!

Onze roots liggen in het Zuiden des lands. Land van feest, carnaval en bourgondische gezelligheid. Brabant is synoniem voor overdadige gastvrijheid met oog voor detail. Willen jullie dan ook? zeker even bellen. Of jullie nu uit Amsterdam komt, Enschede of Maastricht. Wij nemen ons feestelijke exportproduct gewoon mee.

Naast ons werk is jouw evenement onze passie, uitlaatklep en vinden we het vooral erg leuk om te doen. 

En veel, veel, veel meer...... en nog meer.

Onze pakketten zijn erg uitgebreid en er zit er vast een tussen die aansluit bij jouw wensen of budget. Twijfel je? Neem gerust contact op en we helpen je graag!

Gooische party themafeest organiseren BinQ Events

Themafeest organiseren op eigen locatie? Neem dan contact op met BinQ Events. Wij regelen het!

We zitten er klaar voor. Laat die vragen maar komen. En misschien overbodig om te zeggen, maar vragen stellen is geheel vrijblijvend natuurlijk. Laten we samen gewoon eens kijken of we een leuke klik hebben en dan kijken we van daar uit verder.

Impressie van het themafeest de Gooische Fuif

NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN?