Themafeest op eigen locatie organiseren

 Themafeest organiseren? Op zoek naar een prachtige locatie, de juiste aankleding en het beste entertainment voor een bedrijfsfeest? Met de feesten van Themafeestje.com maak je van je feest in jullie bedrijfshal, kantine, kantoor of op jullie buitenterrein een echte gebeurtenis. 

Van een Foute Jaren ’90 Party tot een Casino Party, elk feest wordt geheel op maat voor je georganiseerd. Inclusief de mooiste decors, beste DJ’s, lekkerste gerechten en veel meer verrassingen. Bekijk hier al onze uitbundige themafeesten en maak je keuze.

Organiseer jullie  bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileum geheel in thema eigen locatie. Wij gaan voor jullie professioneel te werk en laten niets aan het toeval over. Samen maken we er gegarandeerd een tof feest van!

 

themafeest organiseren BinQ Events

Waarom een themafeest?


Met een themafeest idee kan je een uniek feest geven vergeleken met die van anderen! Bij een themafeest komen mensen namelijk verkleed, de feestlocatie voorzien van speciale decoratie en andere hapjes en drankjes dan normaal! Ook kan een themafeest op een speciale locatie worden gegeven. Benieuwd welke thema’s je voor je feest kan aanhouden? Lees dan direct verder!

Waar moet je met een themafeest rekening mee houden?

Hieronder staan een paar vragen die handig zijn om jezelf te stellen:
Wie: Welke doelgroep hou je aan voor het themafeest? Is dit een groep die jou themafeest kan waarderen? En als je een thema aanhoud, kunnen ze zich dan aan de outfit voorschriften houden?

1) Hoe: Hoe ga je jouw gasten op jullie themafeest uitnodigen?

Hoe ga je de themafeest decoratie en spullen regelen?

Op wat voor manier zie je het allemaal voor je? Maak een stappenplan en lijst met benodigdheden!

2) Wat: Wat wordt het themafeest idee?

Hoe pak je de decoratie aan? En welke hapjes ga je serveren?

3) Waar: Waar wordt het themafeest gehouden?

Past deze locatie bij het thema, of juist andersom?

4) Waarom: Waarom wil je een themafeest houden?

En waarom heb je voor dit thema gekozen?

Themafeest op eigen locatie

Zijn jullie op zoek naar een evenementenbureau om een super gaaf personeelsfeest te organiseren op jullie eigen locatie?  We hopen je dan ook graag op weg te helpen met leuke en waardevolle informatie voor een gezellig feest de bedrijfshal, kantine, kantoor of buitenterrein.

Per jaar organiseren wij van BinQ Events wel zo’n 200 feestelijkheden voor iedere doelgroep en op elke denkbare plaats. Je hoeft zelf niets te ondernemen. Alles wordt voor jullie geregeld om dat spetterende bedrijfsfeest voor elkaar te krijgen.

We wensen je alvast veel plezier toe met je collega’s tijdens je bedrijfsfeest en hopen op een (nog) betere werksfeer in je bedrijf. Want vergeet niet Hollandse nachten zijn ook lang en wij kunnen het weten!

Themafeest organiseren op locatie themafeest organiseren BinQ Events

Bedrijfsfeest op eigen locatie

Een thema is misschien net dat geen jullie voorgenomen bedrijfsfeest nodig heeft. Wij van BinQ Events voeren met ons label themafeest.nl wel 20 verschillende soorten themafeesten. Van een hossend oktoberfeest in jullie kantine tot een stijlvolle Viva Las Vegas party op kantoor. Alles is mogelijk.

Kun je niet kiezen tussen al die leuke feesten? Dan combineren we gewoon verschillende thema’s! Foute ’80 party of een Hollandse Bingoavond het kan allemaal bij BinQ.

Wij kenmerken ons door mee te denken, jullie goede ideeën aan te vullen en vervolgend en ook uit te voeren. Dat laatste is best bijzonder, de meeste collega evenementenbureau besteden namelijk deze fase uit.

Welke themafeesten organiseren wij allemaal?

 

Bedrijfsfeest op eigen locatie? Hoe gaat dat in z’n werk?

We stylen jullie locatie zoals je deze niet meer terug kent. En na het feest? dan ruimen we alles weer netjes op.
Afgelopen jaren hebben nogal wat feesten mogen organiseren voor bedrijven bij jullie uit buurt. Van kleintjes van 50 personen tot complete bedrijfsevenementen van 3000 gasten. Niets is ons te gek en we hebben allemaal al eens gedaan.
themafeest organiseren BinQ Events
themafeest organiseren BinQ Events

Themafeest op eigen locatie? We komen graag vrijblijvend bij jullie langs!

In indeling van de ruimte, de styling van de locatie, de uitnodigingen, soorten drank, bar en tappunten. Wat voor soort tent, aluhal, stretchtent, ivory tent, feesttent? Op jullie bedrijfsfeest  is aan alles gedacht hebben om jullie evenement te laten slagen.

Of wat te denken van de culinaire invulling. Wij van BinQ Events beschikken zelf over een aantal foodtrucks, mobiele keuken eigen keukenbrigade en bedienend personeel. Niet alleen de concepten maar ook de uitvoering. En dit komen we graag bij jullie op locatie vertellen. Direct een afspraak met ons. Klik dan hieronder op de button!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN?