Themafeest Remember the '70

Themafeest Remember the '70
Disco really made it.

Kom met ons mee naar de roerige jaren zeventig… Zoek je blokhakken, trek je beste glitteroutfit aan en begeef je op de dansvloer. Dit feest met alle waanzinnige muziek uit de jaren zeventig wordt jouw feest!

Geen zin in een langdradig diner of een saaie kroeg? Dit discofeest is een swingend alternatief voor elk gezelschap.

Earth, Wind & Fire, KC and the Sunshine Band en al die andere hits van topbands uit lang vervlogen tijden komen voorbij. Everybody is free to feel good!

Geniet van uw favoriete drankje en lekkere hapjes. Het entertainmentteam maakt intussen volop ludieke kiekjes van het feestgedruis. Door de disco-DJ en een swingende live-acts, is de dansvloer in een mum van tijd gevuld met afrokapsels en kleurige gewaden!

Hoe ziet Themafeest Remember the ’70 eruit?

Dit topfeest is te boeken als bedrijfsfeest, jubileumfeest of verenigingsfeest voor groepen vanaf 50 personen. Het enige wat nog deze party nodig heeft is een super locatie, die wij aankleden en volledig verzorgen.
Staying Alive, voetjes van de vloer en geheel uit uw dak met Remember The Seventies!

Dit themafeest Remember the ’70 is vol van knallende acts en fantastische hits die je nooit meer vergeet. Laat je zelf een coupe uit de jaren ’80 of ’90 aanmeten in de metamorfose studio van Priscilla’s hairdressers.

Geniet van een heerlijk 3 gangen diner, partyhapjes of een vette foodtruck en natuurlijk je favoriete drankje.

Is themafeest Back to the ’80 & ’90 geschikt voor mijn gezelschap?

Dit themafeest organiseren als personeelsfeest, verenigingsfeest of jubileum of gewoon omdat je het leuk vindt. Het enige wat nog dit knalfeest nodig heeft is een super locatie. Deze kunnen wij ook voor je regelen of nog beter: We nemen jullie eigen locatie. Denk hierbij aan eent feest in de kantine, buitenruimte, bedrijfshal, kantoor of gezellig in een feesttent. Alles is mogelijk en wij van BinQ Events regelen het voor je!

 
 

Wat kost dit Themafeest Remember the '70?

*Basis all-in prijs: € 3250,00 (tot 125 personen)
*Meerprijs € 400,00 (per 50 personen extra)
*Transportprijs afhankelijk van de locatie
Alle prijzen zijn exclusief BTW

In dit event pakket zit:

*Seventies entertainmentteam
*Seventies DJ
*Professioneel licht en geluid
*Hairdresser metamorfose studio
*Eventstyling “Seventies Disco”
*Welkomstdrankje
*100% WKR-proof*
*4,5 uur durend programma

Extra opties:

*Afkoop drankpakket mogelijk
*Diverse eetconcepten mogelijk (denk hierbij aan foodtrucks, buffetten, walking diners en partyhapjes)

themafeest Remember the '70 organiseren op de locatie van jullie keuze.

Voor jullie themafeest mag het wat meer zijn.

Gewoon lekker helder en duidelijk. Wij maken van te voren afspraken en voeren deze ook uit. Bovendien zetten we vaak net dat ene stapje extra waar onze collega bureaus stoppen. Gewoon 101% feest! Jullie themafeest wel te verstaan.

Maatwerk evenementen daar zijn we goed in.

Ons professioneel team gaat jullie themafeest organiseren door een van te voren bepaald en goedgekeurd eventplan. Op zich niets unieks echter zijn jullie zelf de regisseurs. We zullen jullie natuurlijk adviseren wat wel en niet te doen op een event. Zo krijg je en een persoonlijk bedrijfsfeest en staat er een professionele organisatie achter die de touwtjes stevig in handen heeft.

Wat we beloven komen we na.

Alles wat we van te voren overeenkomen wordt natuurlijk geleverd. Wij hebben een goede naam hoog te houden en geven liever wat meer zodat je de volgende keer weer aan ons denkt. Wat beloven komen we na.

Brabantse gastvrijheid, ook buiten Brabant!

Onze roots liggen in het Zuiden des lands. Land van feest, carnaval en bourgondische gezelligheid. Brabant is synoniem voor overdadige gastvrijheid met oog voor detail. Willen jullie dan ook? zeker even bellen. Of jullie nu uit Amsterdam komt, Enschede of Maastricht. Wij nemen ons feestelijke exportproduct gewoon mee.

Naast ons werk is jouw evenement onze passie, uitlaatklep en vinden we het vooral erg leuk om te doen. 

En veel, veel, veel meer...... en nog meer.

Onze pakketten zijn erg uitgebreid en er zit er vast een tussen die aansluit bij jouw wensen of budget. Twijfel je? Neem gerust contact op en we helpen je graag!

themafeest organiseren BinQ Events

Themafeest Remember the '70 organiseren op eigen locatie? Neem dan contact op met BinQ Events. Wij regelen het!

We zitten er klaar voor. Laat die vragen maar komen. En misschien overbodig om te zeggen, maar vragen stellen is geheel vrijblijvend natuurlijk. Laten we samen gewoon eens kijken of we een leuke klik hebben en dan kijken we van daar uit verder.

Impressie van het themafeest Remember the '70

NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN?